11.5.2017

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan "Hediyem Kur’an olsun" projesine İstanbul Bağcılar ilçesinden destek geldi.

İlçe genelinde müftülük tarafından başlatılan çalışmayla kısa sürede 40 bin Kur’an-ı Kerim bağışı yapıldı. Bağcılar Müftülüğünün gayretleriyle bir haftada toplanan 40 bin adetlik Kur'an-ı Kerim bağışı Bağcılarda yapılan törenle teslim alındı.

Bağcılar halkının göstermiş olduğu bu fedakarlığın takdire şayan bir davranış olduğunu ifade eden Bağcılar İlçe Müftüsü Musa UZUN; ''Kampanyaya destek veren hayırsever vatandaşlarımıza ve fedakar din görevlisi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum'' dedi.

Programda konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı Türkiye Diyanet Vakfı’nın Türkiye’de ve Dünya çapında iyilik yolunda büyük çalışmalara imza attığını ifade ederek kısa zamanda Hediyem Kur’an Olsun projesine destek veren Bağcılar halkına teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Türkiye Diyanet Vakfı Kaynak Üretim Müdürü Oğuz Köktaş ve TDV Projeler ve Dış İlişkiler Koordinatörü Mikail Çolak bilgilendirme sunumu gerçekleştirdiler.

Programa Bağcılar Kaymakamı Orhan Çiftçi, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, Mahalle Muhtarları, Cami Dernek Başkanları, hayırsever vatandaşlar katıldı.