The Branch Services Directorate/Department

The aim of the Branch Services Directorate/Department is to ensure that the communication between the Headquarters and the Branches is efficient.

The Branch Services Directorate/Department provides information between the branches and Head Office. It gives order that activities are carried out by the follow-up process of the branches near the correspondence and reports to the relevant departments. The Branch does not have jurisdiction over administrative savings. Operation with the General Directorate/Department of the Foundation and support for the activities of the branch communication and interaction is performed through the Directorate/Department Services Branch.

Authorized

Yavuz KOCAMIŞ
Branch Service Manager

Dr.Mediha Eldem Sokak No:72/B 06640 Kocatepe/Ankara

Not:

Belgeleri okuyabilmeniz için Bilgisayarınızda Adobe Acrobat Reader ve Office programları yüklü olmalıdır. Eğer Bilgisayardınızda yüklü değillerse Adobe Acrobat Reader için burayı, Office porgamları için Libre Office(Opensource) tıklayarak ücretsiz bir şekilde temin edebilirsiniz.

.pdf : Adobe Acorbat Reader Dosyası, .doc : Word Dosyası, .xls : Excel Dosyası